Glazenwasserij Zuidveld B.V.

Glasbewassing

Glasbewassing op hoog niveau

De buitenkant van uw pand is het eerste wat bezoekers zien. Deze moet er daarom schoon, professioneel en representatief uit te zien. Met glasbewassing van Glazenwasserij Zuid veld uit Dordrecht geeft u uw pand de uitstraling die het verdient.

Een stralend visitekaartje

Schone ramen en een verzorgde gevel zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud dat uw gebouw goed beschermd blijft tegen vuil en vocht. Zo vermijdt u niet alleen het maken van extra kosten door schade, maar draagt het ook bij aan de waarde van uw vastgoed.

Veilig op elke hoogte

Het onderhoud van uw ramen en gevel gebeurt altijd veilig en efficiënt. Met behulp van professionele middelen en materialen reinigen onze glazenwassers  uw pand snel. Waar nodig maken wij gebruik van zowel hoogwerkers en telescoopbewassing als de traditionele ladder. Zo hebben wij dus een passende oplossing voor elk pand.

Geen pand onmogelijk

Onze medewerkers maken de gehele buitenkant van uw pand schoon. Wij reinigen uw ramen, kozijnen en gevel grondig en laten deze stralen. Vervolgens brengen wij waar nodig een beschermlaag aan. Deze houden wij door middel van periodiek onderhoud in optimale staat. Natuurlijk zorgen wij ook dat de ramen aan de binnenkant van uw gebouw glashelder zijn.

Helden op hoogte

Onze medewerkers zijn echte vakspecialisten. Zij hebben altijd een vakspecifieke opleiding afgerond waardoor zij het werk altijd deskundig uitvoeren. Daarnaast hebben zij hart voor de zaak, passie voor het vak en de juiste kennis en kunde. Met schoonmaakbedrijf zuid veld heeft u dus altijd een gekwalificeerde medewerker.

Neem contact op